Lessen op Natin worden dinsdag hervat
22 Feb, 16:39
foto


De Bond van Leraren (BvL) heeft na overleg met de docenten van het Natuur Technisch Instituut (Natin) besloten de acties op te schorten. Dinsdag zal er normaal les gegeven worden. Er is een onderhoud geweest met minister Lilian Ferrier van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur.

De BvL heeft voor dinsdag een bespreking met Ashok Rambali, onderdirecteur Beroepsgericht Onderwijs. Er moet een oplossing komen waardoor studenten van verschillende studierichting les kunnen volgen. Vanaf oktober heeft een aantal studenten geen onderwijs genoten door gebrek aan faciliteiten.

Toen de minister maar niet reageerde op een brief van de BvL om via dialoog tot een oplossing te komen, is besloten de vorige week vrijdag om tot 10.00 uur les te geven. Na uitspraken van de minister in De Nationale Assemblee dat zij andere prioriteiten heeft, is woensdag het werk neergelegd. Donderdag heeft Ferrier het bestuur van de bond ontvangen. Er zijn nadere afspraken gemaakt. Nu er gesproken wordt, is besloten de acties op te schorten.

Saturday 25 May
Friday 24 May
Thursday 23 May