Mungra Medisch Centrum viert 60-jarig bestaan
13 Jan, 10:38
foto
Sonja Diran, Mevis Silent en Marsha Pawiroredjo van MMC zijn gedecoreerd door president Desi Bouterse.


Het Mungra Medisch Centrum (MMC) viert op 15 januari zijn 60-jarig bestaan. Verschillende activiteiten worden gehouden om deze mijlpaal te vieren. Zaterdag is een driedaagse gezondheidsbeurs/braderie afgesloten. Er waren 42 stands op de beurs. Plaatselijke bedrijven en zelfs uit Paramaribo hebben deelgenomen aan de beurs die door duizenden is bezocht.

Op vrijdag heeft president Desi Bouterse drie personen gedecoreerd. Sonja Diran, Mevis Silent en Marsha Pawiroredjo zijn voorgedragen door minister Antoine Elias van Volksgezondheid.

Zaterdagmiddag konden de sporters aan hun trekken komen; er zijn voetbal-, volleybal- en slagbalwedstrijden gehouden. Bij voetbal is het Nationaal Leger kampioen geworden en SWM werd semikampioen. Bij Volleybal is EBS kampioen geworden en PSV semikampioen. Toppers mag zich slagbal kampioen noemen en PZW plus is semikampioen.

Vandaag is er een boottocht voor de gepensioneerden van het MMC. Maandagavond zal er een lezing over Nierdialyse gehouden worden. Dinsdag is het grote feest met de nodige toespraken. De activiteiten worden afgesloten op vrijdag met een bonte avond.