DA'91-voorzitter in Nickerie: Regering wil alle macht
29 Nov 2018, 22:45
foto
Het team van DA'91 in Nickerie. Vijfde van rechts, partijvoorzitter Angelic del Castilho. Zij vraagt de samenleving waakzaam te blijven.


Angelic del Castilho, voorzitter van DA'91, heeft de afdeling Nickerie onder leiding van Radjinder Ramadhin geïnstalleerd. Het Jongeren Forum bestuur Nickerie wordt gecoördineerd door Ashwien Dewkali. Del Castilho riep de aanwezigen op alert te zijn op gehaaste pogingen die nu ondernomen worden door de regering om de democratische vrijheden van burgers en partijen in te perken. Het uiteindelijke doel van deze wijziging in de Kieswet is alle macht te concentreren in een regering met een verwaarloosbare, zeer verzwakte oppositie. Het is allemaal eigen belang.

De DA'91 voorzitter vroeg de aanwezigen goed op te letten wie de partijen zullen zijn die deze aanval op democratische rechten zullen ondersteunen in De Nationale Assemblee. Het is een signaal voor hun toekomstige politieke richting en beleid. “DA’91 gaat voor het terugnemen van ons land uit handen van de criminele heerschappij. Wij gaan voor het teruggeven van en ten dienste stellen van ons 's lands bestuur aan de burgers van ons land.”

Jongeren Forum Voorzitter Grushenka Rozen wees de jongeren erop dat het de politiek is die in hoge mate de mogelijkheden voor hun verdere ontwikkeling en de vooruitzichten van hun toekomst bepaalt. Daarom moeten jongeren kiezen om actief te participeren in de politiek. Zij riep alle jongeren op, ongeacht waar zij wonen in Suriname en vooral de jongeren van Nickerie, die goede vooruitzichten wensen voor de realisatie van hun dromen, om DA’91 te ondersteunen.

Dewkali vroeg de Nickeriaanse jongeren om actief inhoud te geven aan hun eigen toekomst door te participeren in de veranderingspolitiek van DA’91. Radjinder Ramadhin, DA’91 Districtsraadslid Nickerie, riep de Nickerianen op hun lot in eigen handen te nemen. “Nickerie kan veel beter op landbouwgebied als er alleen maar goed en deskundig beleid is. Ook is er veel meer potentie voor een sterke toerismesector in Nickerie. Het kan en moet beter! Aansluiting bij en ondersteuning van DA’91 is de sleutel naar een betere toekomst voor ons rijstdistrict.”
Advertenties