Lokalen en onderwijzerswoningen voor school Brownsweg
27 Oct 2018, 06:35
foto
President Desi Bouterse pleegt overleg over de situatie van de school te Brownsweg. Er zullen acht leslokalen en vier onderwijzerswoningen worden bijgebouwd. (Foto: NII)


President Desi Bouterse heeft gelijk een oplossing gebracht voor de basisschool Brownsweg. Er zitten ongeveer 50 kinderen in een leslokaal. Besloten is dat acht leslokalen en vier onderwijzerswoningen zullen worden bijgebouwd. De werkzaamheden beginnen eind van deze maand. Deze zullen na de kerstvakantie opgeleverd worden.


Ouders en bewoners hebben tijdens een werkbezoek van de president te Brownsweg, de noden van de onderwijsinstelling bij de regeringsleider gelegd tijdens een ontmoeting te Brownsweg, meldt het Nationaal Informatie Instituut.

President Bouterse heeft aan de hand van hetgeen hij heeft aangehoord, overleg gehad met onderwijsminister Lilian Ferrier, directeur Natasia Bennanon, de minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad, en de aannemer Henry Klas.

De regering vindt het noodzakelijk dat kinderen goed onderwijs genieten en zal er dus alles aan doen dat de situatie begin volgend jaar beter zal zijn voor leerlingen en leerkrachten van deze school, wordt aangegeven in het persbericht.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April