Lions Club Kwatta waardeert prestaties scholieren
20 Aug, 18:40
foto
Minister Lalinie Gopal van Sport en Jeugdzaken feliciteert een van de best geslaagde leerlingen van Scholengemeenschap Kwatta. (Foto: NII)


24 best geslaagden van de Scholen Gemeenschap Kwatta hebben van de Lions Club Kwatta een speciale waardering gekregen. De serviceclub heeft het 'Schoolleermiddelen project & School Excellence Award' succesvol uitgevoerd. Via een kleurkaartenactie heeft de Lions Club 250 kinderen ook kunnen voorzien van een schoolpakket.

Minister Lalinie Gopal van Sport en Jeugdzaken had de mogelijkheid om dit project te ondersteunen. Naast een motiverende toespraak vrijdag, heeft zij ook schooltassen met schoolspullen en sportmateriaal beschikbaar gesteld voor de best geslaagden, meldt het Nationaal Informatie Instituut. President van de Lions Club Kwatta, Radj Narain, commissievoorzitter, Kishan Ramsukul, en Leo president, Soraya Jagroep, hebben de geslaagden bemoedigd zich te blijven inzetten.

De minister vindt dat de best geslaagden zich op een uitzonderlijke manier hebben kunnen onderscheiden tijdens de laatst gehouden GLO-examens. Dit verdient volgens haar een beloning. Zij gaf aan dat met het behalen van een GLO-getuigschrift een basis is gelegd die verder ontwikkeld moet worden.

Het initiatief van de Lions Club vindt de minister prijzenswaardig en heeft de organisatie en begeleiders van de best geslaagden bedankt voor de inspanning. Ceremonieel heeft de minister aan vier leerlingen een schooltas en sportmateriaal overhandigd. Als blijk van waardering heeft de bewindsvrouw een Certificate of Appreciation in ontvangst mogen nemen van de serviceclub.