Telesur huldigt topsporters Burleson en Van Assen
07 Jul 2018, 08:26
foto
V.l.n.r.: Miguel van Assen, Grace Yard-Hensen en Guno Burleson. De topsporters zijn door Telesur gehuldigd. (Foto: Telesur
Corporate Communication)


Guno Burleson en Miguel van Assen zijn vrijdag gehuldigd door Telesur. Guno Burleson draagt sinds kort de titel Internationaal Grootmeester in dammen die hij behaalde na het toernooi op Curaçao. Miguel van Assen behaalde goud op het onderdeel hinkstapsprong tijdens de onlangs gehouden ODESUR Spelen in Bolivia.

Grace Yard-Hensen, coördinator Commercieel Onderdirectoraat, sprak namens de directie dank en waardering uit aan de beide Surinaamse sporters. “U heeft Suriname uitgedragen als een waardige ambassadeur en uw rol als voorbeeldfiguur heeft u met deze bijzondere prestatie beklonken.” Beide sporters ontvingen een presentje.

Eerder betuigde Telesur ook dank en ondersteuning aan Renzo Tjon A Joe, die nu zwemkampioen is van het Caraïbisch Gebied en van Centraal Amerika. Telesur, Tjon A Joe, Burleson en Van Assen delen de visie om leider te blijven in hun afzonderlijke disciplines: telecommunicatie-ontwikkeling, dammen, atletiek en zwemmen, zegt de Telesur Corporate Communication.

Telesur belooft de drie topsporters die zich nu voorbereiden op komende nationale, regionale en internationale meetmomenten om hun titel te verdedigen, steun bij de verdere ontwikkeling van hun talent.
Advertenties