Vrouw betrapt met drugs voor gedetineerde
23 Jun, 00:54
foto


Twee vrouwelijke verdachten zijn aangehouden door de politie van Santo Boma. Valencia F. (26) werd door de dienstdoende penitentiaire ambtenaar aangehouden. Bij controle van een tas die zij aanbood voor de gedetineerde Jerry T., werd in een bak met nasi 4 gram Yammie (geperste marihuana) aangetroffen.

Valencia F. verklaarde dat de spullen een andere vrouw toebehoorden, die haar had gevraagd deze af te geven, aangezien zij geen legitimatiebewijs had. Op haar aanwijzing is Levon E. (21) ter plaatse aangetroffen en aangehouden.

Beide verdachten werden toen overgedragen aan de ingeschakelde politie. Levon E. gaf toe dat de Yammie haar toebehoorde en ze deze voor haar vriend Jerry T. had gebracht. Onderzoek wees verder uit dat de twee vrouwen elkaar niet kennen. Levon E. was op20 mei reeds aangehouden voor hetzelfde gepleegde strafbare feit.

Het tweetal werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Levon E. in verzekering gesteld, terwijl Valencia F. na verhoor is heengezonden, meldt de politie Public Relations.