Robinhood stevent af op kampioenschap
17 Jun 2018, 00:53
foto


Robinhood stevent met een 1-0 winst op Inter Moengo Tapoe zaterdag in het Ronnie Brunswijk stadion af naar het kampioenschap. Notch heeft vrijdag in een doelpuntloos wedstrijd tegen Leo Victor steken laten vallen.

Zoals het nu eruit ziet is Robinhood niet meer te stoppen. Op een heel drassige speelveld te Moengo is de strijd geleverd voor de overwinning. Inter verdediger Naldo Kwassie kopte de bal in eigen doel bezorgde hiermee winst voor de gasten.

Met nog twee wedstrijden voor de boeg wordt het feest al ingeluid in het Robinhood kamp. Uit 22 wedstrijden staat de club na lange tijd weer op de eerste plaats met 53 competitiepunten. Robinhood heeft één punt meer dan Notch die nog een wedstrijd te spelen heeft in deze Telesur eerste divisie competitie van de Surinaamse Voetbal Bond. De twee laatste wedstrijden eindigden gelijk waardoor de club uit Moengo punten heeft laten liggen.

Robinhood daarentegen heeft al zijn wedstrijden van de afgelopen periode gewonnen. Woensdag ontmoet de rood-groene club aartsrivaal Transvaal. Winst betekent dat Robinhood na jaren dominantie van Inter Moengo Tapoe theoretisch kampioen is van Suriname.

Ala-D Media
Advertenties