Enkele scholen gesloten vandaag
25 May, 08:59
foto
De Kangoeroeschool heeft in de nacht ouders op de hoogte gesteld via e-mail dat de deuren vandaag gesloten zullen zijn.


Enkele scholen hebben besloten de deuren vandaag dicht te houden, ondanks de garantie die door de regering is gegeven over de veiligheid. Het Miranda Lyceum is gesloten, na de terreurdreiging. De politie is zichtbaar aanwezig bij deze school. In het dreigement is ook aangegeven dat er bommen zouden zijn bij Santo Boma en Anton de Kom Universiteit van Suriname.

De Kangoeroeschool heeft gekozen voor het zekere boven de onzekere. Besloten is om de deuren vandaag dicht te houden. De verdere ontwikkelingen worden afgewacht. Ook Arthur Hoogendoorn Atheneum heeft gisteravond besloten om de school dicht te houden. Diverse scholen geven wel normaal les.

Vicepresident Ashwin Adhin heeft in de nacht tijdens een bijeenkomst met journalisten aangegeven dat de regering alle maatregelen heeft getroffen om de veiligheid te garanderen. De universiteit heeft besloten normaal colleges te verzorgen en heeft de veiligheid opgevoerd. De bomsquad is op locaties geweest om na te gaan of er werkelijk bommen zijn geplaatst. Tot nu toe is er niks gevonden.