Marriott waardeert excellente medewerkers
24 Apr 2018, 19:40
foto
Resident Manager Thalitia Buyne-Ajodhia


Tijdens een speciaal diner donderdag zal Courtyard Marriott een Service Excellence Award uitreiken aan zeven medewerkers. Deze employees hebben zich op een uitzonderlijke manier van hun taken gekweten. Zij zullen uit handen van managing director Egon von Foidl hun awards ontvangen. Tegelijkertijd zullen zij in de watten worden gelegd.

De medewerkers die in aanmerking zijn gekomen voor een award zijn vandaag tijdens een persconferentie bekendgemaakt. De Service Excellence Award is een award die wordt gegeven aan excellent presterende medewerkers van het hotel. Marriott was al begonnen met het waarderen van een Associate of the Month, maar gaandeweg de rit bedacht de leiding dat er daarnaast ook medewerkers zijn die veel meer doen dan wordt verwacht van het personeel. Deze medewerkers doen er binnen de hospitality wereld alles aan opdat de gasten van het hotel zich thuis voelen. Zij zorgen er ook voor dat de gasten een blijvende en goede herinnering hebben aan het hotel of het land, wanneer ze zijn vertrokken. Voor Marriott waren deze overwegingen reden genoeg om te werken aan extra erkenning voor bijzonder presterende medewerkers.

Een uitstekende dag om deze erkenning en waardering tot uiting te brengen, is ongetwijfeld Internationale Dag van de Hospitality, welke elk jaar valt op 24 april. De Service Excellence Award honorees zijn daarom op 24 april aan de samenleving gepresenteerd. Met dit initiatief probeert Marriott te bewerkstelligen dat niet alleen binnen het hotelwezen, maar binnen de totale Surinaamse samenleving aandacht wordt gegeven aan het bieden van uitzonderlijke service aan alle gasten, toeristen en reizigers die het land binnen komen. Uiteindelijk gaat het er niet zozeer om het hotel of bedrijf te promoten, maar het land als geheel. De honorees zijn een heel mooi voorbeeld wat Suriname te bieden heeft: een prachtige mix.

De honorees voor 2018 zijn:
1. Oluaseinde Oluwaseyi - Housekeeping Supervisor
2. Mariano Alidikromo - Maintenance Chief
3. Charles Bonar - Front Desk Manager
4. Denson Adipi - Purchaser
5. Xennovan van der Plas - Sous Chef
6. Lindsey Sanwaridi - Restaurant Medewerker
7. Robert Tuinfort - Senior Sales Executive

Zij zijn de Service Excellence Award honorees van het jaar 2018. Het vorige jaar had Courtyard Marriott ook al awards uitgereikt aan medewerkers die zich op bijzondere wijze hadden ingezet. Toen werden er zes medewerkers in de bloemetjes gezet. Een extra award wordt dit jaar uitgereikt aan Resident Manager Thalitia Buyne-Ajodhia, omdat zij haar tienjarig dienstverband herdenkt. Buyne-Ajodhia is de eerste employee die in dienst is genomen door Courtyard Marriott; zij startte als human resource manager. Twee jaren geleden is ze benoemd tot Resident Manager, te vergelijken met de rechterhand van de Directing Manager.

Marriott doet dit jaar ook de kick-off van viering zijn tienjarig bestaan. Zo zullen medewerkers die net zo lang in dienst zijn extra verwend worden.
Advertenties