Giftige Henk van de PALU
02 Apr 2018, 23:07
foto


‘Grappig’ was het eerste woord dat in mij opkwam toen ik het artikel van PALU-man, Henk Ramnandanlal, las. Grappig en giftig. Het is raar dat een gewezen volksvertegenwoordiger zo afgeeft op de president, omdat de president zich volgens Henk zou bezighouden met de belangen van individuele burgers. Hij noemde het voorbeeld van Coronie. Is Henk boos omdat de NDP in opmars is in Coronie en omdat Henk ziet dat de PALU bij de komende verkiezingen nul zetels zal halen? Waarom zou Henk het afkeuren dat de president zich met de noden van burgers bezighoudt?

Elke president zou dat moeten doen. Elke volksvertegenwoordiger zou dat ook moeten doen, maar we zien de volksvertegenwoordiger van PALU niet opdraven voor het volk, maar ook Henk en zijn PALU zien we niet bezig met de noden van de individuele burgers. Hij zit maar de hele dag te babbelen op social media en andere media die hem daartoe de ruimte geven. Wanneer heeft Henk zich bekommerd om een arm gezin door dat gezin een keer vanuit zijn eigen riante positie wat levensmiddelen toe te stoppen?

Henk doet dat kennelijk niet en wilt ook niet dat de president dat doet. Het hele verhaal over oude politiek, verdeel en heers, bevoegdheden van de president, staatsmanschap en allerlei ander kreten nopen mij tot slechts de conclusie dat Henk van de PALU de zetel van zijn partij ziet verschuiven richting de NDP en daar pijn over heeft. Henk moet liefst niet suggereren dan wel willen bepalen voor de president hoe die zijn werk zou moeten inrichten. Wij zijn erg ingenomen met het feit dat de president zich elke dag onvermoeibaar inzet om de noden van ook individuele burgers overal in het land (zeker niet beperkt tot Coronie) te helpen lenigen.

Wij sporen de president aan om de ingeslagen weg met meer verve te vervolgen en zich niet te laten afleiden door zwartkijkers en boze 'Henkjes' van de PALU of van welke partij dan ook.
Steve Jobs zou zeggen: 'If you want to make everyone happy, don’t be a leader, sell ICE Cream'.

Caroline Heilbron
Secretaris NDP Jongeren
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April