Raadsman niet eens met strafeis derde cliënt
17 Jan 2018, 02:44
foto


Raadsman Gregory Sitaram kan meegaan met de strafeis van officier van justitie Nirmala Maikoe tegen de verdachten Rawsan C. en Jordan T. Geëist is een gevangenisstraf van 12 maanden, waarvan 7 voorwaardelijk met een proeftijd van 3 jaar. Rawie C. ontkende dat hij iets te maken heeft met de diefstal. Hij verklaarde zijn broer te hebben opgehaald. De verdachten wordt verweten op 15 juli vorig jaar 20 dozen raamlijsten te hebben gestolen uit het magazijn van de werkgever van Rawsan C. Sitaram stelde dat de betrokkenheid van Rawie C. niet bewezen is en vroeg om vrijspraak.

Sitaram stelde dat medeplichtigheid niet bewezen is, want Rawie is naar de plek gegaan om zijn broer op te halen, nadat hij aangaf in problemen te zijn. Rawsan was werkzaam in het magazijn van de benadeelde. Samen met Jordan T. heeft hij de inbraak in het magazijn gepleegd.

Zijn broer Rawie heeft de twee opgehaald, na een telefoontje van Rawsan. De spullen werden ingeladen in het busje. De advocaat voerde aan dat de twee anderen geen afspraken hadden gemaakt met Rawie. Deze zaak wordt op 19 februari verder behandeld.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April