SHATA tevreden over reacties Suriname stand in Utrecht
12 Jan, 07:24
foto
De Surinaamse stand op de Vakantiebeurs 2018 in Utrecht. (Foto: SHATA)


De Suriname Hospitality and Tourism Association (SHATA) zegt het land, net als in 2016 op professionele wijze neer te zetten op de Vakantiebeurs in Utrecht. De 14 deelnemers vanuit Suriname alsook bezoekers hebben zeer positief gereageerd op het nieuwe moderne ontwerp van de Suriname stand, deelt SHATA mee.

Suriname wordt in de periode 9-14 januari wederom vertegenwoordigd door de SHATA, die zichzelf promoot als de professional uit de toerismesector. Op de 1ste dag, de vakdag, kregen de deelnemers de gelegenheid om Business to Business sessies te houden met bedrijven die werkzaam zijn in de toerismesector van Nederland. Op deze dag was er tevens een live uitzending via de radio om personen in Nederland te enthousiasmeren de beurs te bezoeken.

De SHATA is ervan overtuigd dat het de moeite waard is om de trekkersrol op zich te nemen om deze beurs te coördineren en uit te voeren. De gidsen die voor het eerst deel uitmaken van de delegatie alsook Access Travel Suriname en Jacana Wellness Resort gaven een geweldige presentatie van wat er te beleven is in Suriname, zegt SHATA.