Santos weer aan kop na 4e ronde 2e Divisie
20 Nov 2017, 09:06
foto
De standenlijst in de SVB/Telesur 2e Divisie na de vierde ronde. Santos uit Nickerie heeft de koppositie heroverd.


Santos uit Nickerie heeft na de vierde speelronde van de SVB/Telesur 2e Divisie competitie 2017-2018 wederom de eerste plaats ingenomen, nadat Acoconut na de derde speelronde de leiding had. Zondag is de vierde speelronde afgesloten met de wedstrijd Deva Boys-Tahiti. Deva Boys wist Tahiti in het Ramkhelawan Sport Centrum te verslaan met 2-1. De ruststand was 0-0.

Na al de uitslagen van de vierde speelronde, waarbij elke club viermaal aan bod is gekomen, ziet de standenlijst er als volgt uit: Santos staat nu alleen aan kop met uit 4 wedstrijden 10 punten, gevolgd door Acoconut met uit vier wedstrijden 9 punten. Op een gedeelde derde plaats staan respectievelijk, Jong Aurora en Broki met elk 7 punten uit vier wedstrijden.

Op een gedeelde vijfde plaats staan Happy Boys en Slee Jr. met 6 punten uit vier wedstrijden, waarbij Happy Boys een beter doelsaldo heeft.
Door de overwinning van Flora op Kamal Dewaker, gaat Flora naar de 7e plaats met 4 punten uit vier wedstrijden. Door het verlies van Kamal Dewaker tegen Flora en de winst van Deva Boys op Tahiti, delen Kamal Dewaker en Deva Boys de achtste plaats. Tahiti is nu de hekkensluiter en heeft uit vier wedstrijden, slechts 1 punt behaald.

Edgar van Genderen
Advertenties