Ruim 110 kinderen halen Go Glo-norm
18 Aug, 18:16
foto


Ruim 110 leerlingen van de zesde klas zijn met 60 punten en meer geslaagd voor de GLO-toets. Voor de zeven vakken kan maximaal 70 punten worden behaald als een leerling voor elk vak een tien zou halen. De Rotary Club Paramaribo Residence zal op zaterdag 26 augustus de geslaagden huldigen. Het 'Go Glo!' project wordt voor de zestiende keer gehouden.

De best geslaagde kinderen van het Gewoon Lager Onderwijs (GLO) uit geheel Suriname ontvangen een tas met geschenken. De kinderen die de 60 punten gehaald hebben, moeten zich om 8.00 uur aanmelden bij TBL Cinemas. Na de speeches en uitreiking van de certificaten en cadeautjes, vertrekt de groep om 10.00 uur voor een educatieve activiteit naar de Paramaribo Zoo.

De 'best of the best', dus de best geslaagde voor geheel Suriname, krijgt een speciaal cadeau. De school met de meeste en beste Go GLO genodigden wordt beloond met een financiële bijdrage voor een uit te voeren project.

De namen van de kinderen die door Rotary Club Paramaribo Residence worden uitgenodigd voor deze huldigingsdag, kunt u hier downloaden.
pdf-icon.gif Namen_Go_Glo_2017.pdf