Politie geeft identiteit overleden bromfietsers vrij
03 Jul 2017, 13:53
foto


De 23-jarige Rawien Ramessar is op zondag 2 juli in het verkeer omgekomen nadat hij met zijn bromfiets was gebotst tegen een auto. Hij is ter plaatse overleden. Ook Jerome Prim is zondag in het verkeer overleden. De 44-jarige bromfietser was ook betrokken bij een aanrijding met een auto. Ook hij is overleden op de plaats van het ongeval.

De autobestuurder heeft verklaard dat Ramessar plotseling vanuit een inrit de weg opkwam, waardoor hij op zijn rijhelft belandde. De bestuurder heeft nog geprobeerd de bromfietser te ontwijken, maar kon een aanrijding niet voorkomen.

In het geval van Prim die aan de Anton Dragtenweg, dichtbij de David Simonstraat, is omgekomen, vertelt de autobestuurder dat hij reed over de Anton Dragtenweg toen de bromfietser plotseling op zijn rijhelft kwam. Hij kon een frontale botsing niet vermijden. Prim was op slag dood.

De ontzielde lichamen van beide bromfietsers zijn, na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie, in beslag genomen. Het aantal verkeersdoden voor dit jaar is nu 38.
Advertenties

Wednesday 01 May
Tuesday 30 April
Monday 29 April