Verkeersbarometer springt naar 18
28 Apr 2017, 13:13
foto


Dinesh Narain (29) is vanmorgen overleden bij een verkeersongeval aan het Garnizoenspad. Een personenauto met daarin zes personen, inclusief de bestuurder, is in de bocht ter hoogte van het Eureca Project tegen een elektrische mast aangekomen en is over de kop geslagen. Drie minderjarige kinderen, onder wie een baby van twee weken jong, zijn met zware letsels opgenomen op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het aantal doden voor dit jaar is nu 18.

De politie van Kwatta vermoedt dat de bestuurder die niet in het bezit is van een geldig rijbewijs, in beschonken toestand heeft gereden. De man heeft met hoge snelheid gereden over het Garnizoenspad komende vanuit de Derde Rijweg richting de Vijfde Rijweg. In de bocht, ter hoogte van het Eureca Project, moet hij de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Hij kwam op de andere rijhelft terecht, geraakte van de weg en ramde een elektrische mast, waarna de auto over de kop sloeg.

Narain die inzittende was, heeft ter plaatse het leven gelaten. Zijn lichaam is voor obductie in beslag genomen. Een vrouw die in het voertuig zat, de moeder van de baby, is ter observatie in het ziekenhuis opgenomen. Ook de bestuurder heeft letsels opgelopen. Na zijn ontnuchtering zal hij worden voorgeleid. De materiële schade aan het voertuig is aanzienlijk.

Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April