3,5 jaar geëist voor seksueel misbruik meisje
21 Apr 2017, 21:53
foto


Yuanwei H. wordt verweten een zevenjarig meisje, de kleindochter van zijn werkgever, misbruikt te hebben. De verdachte werkte als slager bij zijn werkgever en hij woonde ook daar in. Hij zei dat hij niet weet wat met hem op die dag gebeurd was. Officier van justitie, Claudia Bruining, achtte gemeenschap met een kind wettig en overtuigend bewezen. Ze eiste een celstraf van drie en een half jaar onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht.

De officier voerde aan dat het meisje verteld had dat de verdachte haar met een snoepje lokte. Daarna trok hij haar ondergoed uit en deed de zijne ook uit. Ook had hij haar mond dichtgedrukt en zou hij haar bedreigd hebben. Hij probeerde seks met haar te bedrijven. Ook zou hij haar betast hebben. Na het feit zou hij het meisje bedreigd hebben. Volgens de verdachte liet hij het kind los, omdat ze zei dat ze pijn had.

De oma van het kind stuurde een andere werknemer om te kijken waar het meisje bleef. Ze trof de verdachte halfnaakt op het kind aan. De werkgever en een andere arbeider hadden Yuanwei H. mishandeld. Dat vond hij niet erg. Volgens hem was het zijn verdiende loon. De verdachte beweerde dat hij onder invloed van alcohol was.

Uit de medische verklaring blijkt dat er met een vinger gepenetreerd is bij het meisje. De verdachte bleef de intieme handelingen ontkennen. De verdachte wordt bijgestaan door raadsman Lesley Rogers. Op de zitting van 4 mei zal de raadsman pleiten in deze zaak.

Wanita Ramnath
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April