Krishnadath gaat voor de overwinning bij SVB
29 Mar 2017, 17:08
foto
Waldo Gobardhan (links) dient de kandidatenlijsten in. (Foto: Ala-D Media)


John Krishnadath, de huidige voorzitter van de Surinaamse Voetbal Bond, heeft zich voor een tweede termijn aangemeld. Hij diende vandaag de kandidaatslijsten in voor de SVB hoofdbestuursverkiezing. Zijn lijst wordt ondersteund door 27 leden. Krishnadath die met drie van zijn huidige bestuurders en drie nieuwe leden de verkiezing ingaat, zegt te gaan voor de overwinning.

Op basis van de statuten en het huishoudelijk reglement van de SVB moeten kandidaten voor het voorzitterschap en overige bestuurskandidaten uiterlijk twee weken voor aanvang van de bestuursverkiezing ingediend worden. De periode is vandaag om 12.00 uur afgesloten. Er zijn twee kandidatenlijsten ingediend.

Op lijst van Krishnadath komen terug: Dayasankar Mathoera, Waldo Gobardhan, Bidjaikoemar Mankoe terwijl de nieuwkomers zijn Roy Samuels (SNL), Gilliano Snip (Santos) en Johan Rozenblad (Coronie Sport Bond). Ondersteuning is één, maar stemmen is een andere zaak, meent Krishnadath. Het zal raar zijn als meer dan tien leden plotseling anders stemmen. De huidige voorzitter verwacht niets anders dan winst. Bij eventueel verlies of wat de uitkomst ook moge zijn, is het niet de bedoeling dat er oppositie gevoerd zal worden, stelde hij. We moeten gezamenlijk doorgaan met ons voetbal en op een sportieve wijze, zegt Krishnadath.

De eerste lijst die ingeleverd was twee dagen geleden, is die van Aniel Ghisaidoobe. De lijst Ghisaidoobe wordt ondersteund door acht leden. De overige kandidaat-bestuursleden zijn: Roy Smit, Annandkoemar Pherai, Delano Landvreugd en Patrick Bel. Ook de huidige bestuursleden Robbie Poetisie en Berhard Abia staan op deze lijst.

Ala-D Media
Advertenties