Papatam behoudt koppositie na 9e ronde
27 Feb 2017, 11:46
foto


De Surinaamse Voetbalbond (SVB) heeft dit weekend de wedstrijden in de 9e ronde van de hoofdklasse afgewerkt. Alle tien verenigingen zijn in actie gekomen. Doordat de kopgroep is blijven winnen, is er maar een kleine wijziging in de top 5 van de SVB Hoofdklasse. Papatam was te sterk voor Slee jr.; 3-0.

West United en Santos hebben hun wedstrijden ook gewonnen respectievelijk van Caravan en Flora en staan op een gedeelde tweede plaats met Acoconut.
Met één wedstrijd minder gespeeld staat Acoconut met 18 punten uit 8 wedstrijden op een goede 2e plaats. West United en Santos hebben uit 9 wedstrijden elk 18 punten, maar West United heeft een beter doelsaldo waardoor hij een plaatsje hogerop staat. Slee Jr.heeft door het verlies tegen Papatam de 2e plaats moeten verruilen met de 5e plaats.

Tahiti en Flora staan op een gedeelde zesde plaats, maar Tahiti heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Flora en heeft ook een beter doelsaldo. Op de achtste plaats staat T.O.K. Boma Stars en Caravan blijven steken op respectievelijk de 9e en 10e plaats. De inhaalwedstrijd tussen T.O.K en Acoconut wordt op zaterdag 4 maart gespeeld.

De volledige uitslagen van 9e ronde;
West United - Caravan; 2-1
Acoconut – Tahitie; 2-0
Flora - Santos; 2- 4
Papatam - Slee Jr.; 3-0
TOK - Boma Star; 2-2

Edgar van Genderen
Advertenties