Suribet schenkt SRD 100.000 voor operatie van Yuri
05 Dec 2016, 21:02
foto
Suribet schenkt SRD 100.000 voor de beenmergtransplantatie van Yuri. De cheque wordt door Nicole van Varsseveld, Marketing Manager van Suribet overhandigd aan vader Sherwien Kasanredjo.


Suribet NV heeft vandaag SRD 100.000 gedoneerd voor de beenmergtransplantatie van Yuri Kasanredjo. Hij moet naar Nederland voor de operatie. Berichten in de media hebben de CEO van Suribet, Bidjai Parmessar en zijn team, bewogen de schenking te doen.

De cheque is door Nicole van Varsseveld, Marketing Manager van Suribet, overhandigd aan de vader van Yuri, Sherwien Kasanredjo. Het bedrag is bestemd om de kosten van de operatie te dekken. De familieleden van Yuri hadden geen woorden genoeg om te bedanken voor de royale geste van Suribet.

Het bedrijf hoopt dat Yuri een succesvolle operatie zal ondergaan. Suribet wil met de geste ook andere bedrijven inspireren om een helpende hand te bieden. "De jeugd is de toekomst; wij dragen deze groep een warm hart toe". Yuri en zijn zus kregen ook cadeautjes in verband met Kinderdag.
Advertenties