Meer dan tien aangiftes gedaan tegen Milano Reumel
22 Sep 2016, 20:33
foto


Milano Reumel (30) is door de recherche van Paramaribo aangehouden. De rechercheurs waren bezig een zaak van verduistering van een voertuig te onderzoeken tegen de verdachte. Gaande het onderzoek is gebleken dat er meerdere malen aangifte van verduistering en diefstal van mobiele toestellen is gedaan door benadeelden.

Het vermoeden bestaat dat Milano Reumel ook heeft geopereerd onder de namen Milano Rigters en Petrisi Giovanni. Hij benaderde zijn slachtoffer met listige verhalen waarbij hij op één of ander manier over het mobiele toestel van hen kon beschikken. Het toestel werd hierna door hem doorverkocht.

Het is de politie gelukt om een van de toestellen te achterhalen bij een heler en in beslag te nemen. Inmiddels is de verdachte in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie.

Tegen Reumel lopen er al meer dan tien aangiftes van verduistering en diefstal. Eenieder die de werkwijze van deze verdachte herkent en onder één van de bovengenoemde namen is benaderd om een mobiele telefoon af te staan voor welke reden dan ook, kan zich wenden tot het Recherche team van regio Paramaribo, gevestigd in het politiebureau te Geyersvlijt. De wetsdienaren zijn te bereiken op het nummer 451163. De verdachte opereerde vermoedelijk landelijk, deelt de politie Public Relations mee.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April