Directeur Holband: 'PTC heeft bestaansrecht bewezen'
24 Aug 2016, 18:27
foto
31 afgestudeerden van het PTC, collegejaar 2015-2016. (Foto: PTC)


Robby Glenn Holband, directeur van het Polytechnic College Suriname (PTC) meent dat het instituut zijn bestaansrecht heeft bewezen. Het PTC heeft voor het academisch jaar 2015-2016, in totaal 68 afgestudeerden afgeleverd. Bij de tweede diploma-uitreiking van dit jaar, op 23 augustus in de Congreshal, hebben 31 bachelor en master afgestudeerden hun diploma in ontvangst genomen. De geslaagden studeerden in verschillende studierichtingen af.

‘Het PTC neemt u mee naar morgen’ is het thema van deze uitreiking geweest. Onder de afgestudeerden zijn er 21 bachelor studenten van de ‘College of Agriculture & Health’ (bachelor programma Hoger Laboratorium Onderwijs) en de ‘College of Technology’ (bachelor programma Elektrotechniek, Informatie & Communicatie Technologie, Infrastructuur en Werktuigbouwkunde). Bij het master programma zijn er 10 afgestudeerden van de ‘MBA in Innovation & Technology’. Chinnoe Ameetkoemar (bachelor) en Rawikand Kalloe (master) zijn de best geslaagden met een gemiddeld cijfer van respectievelijk 8.1 en 7.1.

Holband riep het bedrijfsleven en de overheid op, om gebruik te maken van het kader. “Bedrijfsleven en overheid, het PTC levert u direct inzetbaar kader. Maakt u gebruik van deze deskundigen om de ontwikkeling en innovatie in ons land te bevorderen.”
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April