Politiebericht over beroving supermarkt
24 Jun 2016, 12:36
foto


Vijf gemaskerde en gewapende mannen hebben zondag een supermarkt beroofd. De politie van Bureau Nieuwe Haven heeft het adres aangedaan. De slachtoffers werden bedreigd, mishandeld en gekneveld achter gelaten. De criminelen gingen er vandoor met geldsbedragen in SRD, US dollars en Euro, enkele sloffen sigaretten van verschillende merken, belkaarten van Telesur en Digicel en gouden sieraden.

Het onderzoek wees uit dat de daders vermoedelijk in een grijs voertuig de plek hebben verlaten. Aan de hand van de beschrijvingen van het voertuig, werd deze door de surveillance van de Algemene Surveillance Dienst gesignaleerd in het ressort Latour. De bestuurder van het voertuig Giovanni M. (29) werd tot stoppen gesommeerd en aangehouden. Op hem zijn aangetroffen en in beslag genomen verschillende coupures in US dollars. Het voertuig is eveneens in beslag genomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Giovanni S. in verzekering gesteld. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April