SOB vraagt leden acties goed te overwegen
31 May 2016, 07:12
foto


Het bestuur van de Surinaamse Openbare Onderwijzersbond (SOB) vraagt alle onderwijzenden en vooral leden van de bond om zuinig om te gaan met energie, gas en water, maar ook om niet zomaar mee te doen aan acties die worden georganiseerd door derden. In een brief aan de leden staat dat personen scholen aflopen, om leerkrachten te bewegen mee te doen aan acties.

De bond verwijst in de brief naar de economische toestand van het land en zegt dat haar oproep om zuinig te zijn en eventuele acties goed te overwegen, losstaat van de eventuele partij politieke kleur van de leden. “De individuele bestuursleden alsmede de aangesloten SOB’ers, hebben allemaal hun individuele partij politieke kleur”, wordt benadrukt.

De SOB geeft aan dat zij als rechtspersoonlijkheid bezittende vakorganisatie, haar leden altijd zal steunen bij het verwezenlijken van materiële en immateriële belangen. “Op u wordt een beroep gedaan een verstandige afweging te maken in het participeren in acties die worden aanbevolen door lieden, die de openbare scholen aflopen en niet bevoegd blijken, eventuele negatieve gevolgen te kunnen pareren. “

De brief is namens het hoofdbestuur van de SOB getekend door de voorzitter Richard Bouguenon.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April