NPS sluit afdelingsverkiezingen met Sipaliwini af
14 Feb 2016, 02:38
foto
Eddy Pansa, voorzitter afdeling Sipaliwini van de NPS.


Met de verkiezing van het afdelingsbestuur Sipaliwini zaterdag, heeft de NPS in alle elf afdelingen een nieuwe leiding. Als sluitstuk van dit proces zal op 15 mei het hoofd- en congresbestuur van de NPS worden gekozen. Voorzitter Gregory Rusland doet een gooi naar een tweede termijn.

De verkiezingen zijn gehouden door een verkiezingscommissie onder leiding van Hesdy Pigot. In alle afdelingen zijn de verkiezingen rustig verlopen. In Paramaribo en Wanica waren er twee lijsten. In Sipaliwini, in het dorp Goejaba te Boven Suriname, is Eddy Pansa bij enkele kandidaatstelling gekozen. Hij werd geïnstalleerd door NPS-voorzitter Gregory Rusland.

Pansa zei dat dit bestuur niet is aangetreden om te zitten en zal actief zijn in heel Sipaliwini. Na de verkiezing vroeg hij de ondersteuning van heel Sipaliwini. Pansa vroeg zijn achterban om zijn verrichtingen goed in de gaten te houden en hem te helpen de juiste weg te volgen. Pansa sprak zijn bezorgdheid uit over het onderwijs, medische voorziening, elektriciteit en water. Hij zal zich inzetten om te helpen deze problemen op te lossen. De afdelingsvoorzitter merkte op dat het volk verarmd is en dat het geven van pakketten niet ervoor zal zorgen dat er ontwikkeling komt. Pansa riep eenieder op om samen de problemen aan te pakken.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April