'Klant' steekt bromfietstaxichauffeur in de hals
12 Oct 2015, 17:33
foto


Bromfietseigenaar M.C., die dacht wat geld te zullen verdienen door tegen vergoeding een passagier te vervoeren, kwam er bekaaid vanaf. Zijn ‘klant’, de 30-jarige Rakesh S. weigerde op een bepaald moment het gevraagde bedrag te betalen, stak hem met een scherp voorwerp in zijn halsstreek en ging ervandoor met de bromfiets. De bromfietsdief is intussen door de politie van Jarikaba aangehouden.

M.C. was door Rakesh benaderd om hem te vervoeren naar een bepaalde plek aan de Vijfde Rijweg. Ter hoogte van de rotonde stopte M.C. de bromfiets, zodat Rakesh kon afstappen. Rakesh wilde verder afgezet worden. Toen het slachtoffer tegen hem zei dat hij dan meer zou moeten betalen voor de rit, haalde hij een scherp voorwerp tevoorschijn, waarmee hij de man een snijverwonding toebracht in zijn halsstreek. M.C. liet de bromfiets vallen en Rakesh ging ermee vandoor.

Het slachtoffer deed aangifte bij de politie van Jarikaba en verklaarde dat Rakesh hem had verteld dat hij op Meerzorg woont. Samen met het slachtoffer ging de politie op zoek naar de verdachte. Aan de voet van de Wijdenboschbrug werd Rakesh gesignaleerd, de bromfiets die was uitgevallen, voortduwend. Hij bleek ook onder invloed van alcohol te zijn.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Rakesh hangende het onderzoek in verzekering gesteld, meldt de Public Relations van de politie.

Advertenties