Bestuurder aanrijding Anton Dragtenweg aangehouden
11 Oct 2015, 21:30
foto
Bij de frontale botsing vanmorgen op de Anton Dragtenweg is de 17-jarige Chivaro Soerokarijo omgekomen. (Foto:KPS)


Arvin B., de vermoedelijke veroorzaker van de aanrijding aan de Anton Dragtenweg vanmorgen, is aangehouden. Hij heeft tegenover de politie toegegeven dat hij alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Bij de aanrijding vanmorgen heeft de 17-jarige Chivaro Soerokarijo het leven gelaten. Soerokarijo was mede-inzittende in een voertuig dat Damian K. bestuurde. Uit het voorlopige onderzoek blijkt dat Arvin B. vanuit richting Leonsweg reed over de Anton Dragtenweg richting centrum. Damian K. kwam vanuit de tegenovergestelde richting. De politie vermoedt dat Arvin B. met een hoge snelheid heeft gereden en op gegeven moment op de rijhelft van Damian K. is terecht gekomen, waarop een frontale botsing volgde. Er zijn geen rem- of schuifsporen aangetroffen wat ook erop wijst dat de voertuigen met een volle slag tegen elkaar zijn opgereden.

De brandweer moest er aan te pas komen om slachtoffers uit de voertuigen te bevrijden. Per ontboden ambulances zijn zes slachtoffers afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De schade aan de voertuigen is aanzienlijk. Soerokarijo is de 39ste verkeersdode voor dit jaar.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April