Dc Remy Pollack twee dagen in Marowijne
01 Sep 2015, 14:48
foto
Dc Remy Pollack (archieffoto)


Districtscommissaris (dc) van Commewijne, Remy Pollack, zegt aan Starnieuws dat hij twee dagen in het district Marowijne aanwezig is. Sedert het overlijden van dc Theodorus Sondrejoe, neemt Pollack daar waar. De dc heeft twee dagen uitgetrokken om mensen te spreken en zaken af te handelen. Dit gebeurt op elke dinsdag en vrijdag.

Pollack merkt op dat hij zich tot nu toe georiënteerd heeft op het commissariaat van Marowijne. Hij heeft diverse mensen ontvangen die zich hebben aangemeld met problemen waarmee zij of het district kampen. Dit komt volgens Pollack mogelijk door het plotselinge heengaan van zijn collega.

Op elke vrijdag zal Pollack te Albina, op het dependance zijn om mensen te ontvangen. Ook wil de dc de mogelijkheden voor het oplossen van de grondproblematiek in dit district, bekijken. “De komende weken zal ik nagaan wat er allemaal gedaan moet worden. Ik zal hetzelfde beleid als dat van Commewijne voeren. Ik ben voorstander van dat mensen tevreden weggaan en dat er gezamenlijk naar oplossingen gezocht wordt. Goede dialoog en communicatie zijn hierbij van belang”, benadrukt de dc.

Wanita Ramnath
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April