Drie best geslaagden Nickerie krijgen stimulans
27 Aug 2015, 20:52
foto
De drie best geslaagden van Nickerie met hun geschenken.


De drie best geslaagden van GLO, VOJ en VOS krijgen een stimulans van verzekeringsmaatschappij Assuria NV. Shenaya Kalypersad van OS I is de best geslaagde van GLO Nickerie met 64 punten. Met 74 punten eist Fabiola Sahit die eer op voor het VOJ. Ze was leerling van MULO 2. Bharet Basropansingh van het VWO is met 63 punten geslaagd.

Educatie is een belangrijke pijler voor de ontwikkeling van het land, zegt Clifton Karwafodi, Manager Agency Support bij Assuria. "Het is daarom belangrijk dat wij met zijn allen daar voldoende aandacht aan besteden en dat iedereen zijn of haar volle inzet geeft om het onderwijs zo goed als mogelijk te laten verlopen. We moeten onze kinderen stimuleren om de beste resultaten te behalen". Hij stelt dat het bedrijf een beleid heeft waar educatie een voorname plaats inneemt. Het bedrijf biedt diverse trainings- en opleidingsmogelijkheden aan de medewerkers en verzekeringsadviseurs.

Het is de vierde keer dat Assuria de best geslaagden in de bloemetjes zet. Als beloning heeft Kalypersad een fiets gehad, Sahit een tablet en Basropansingh een laptop.
Advertenties

Wednesday 01 May
Tuesday 30 April
Monday 29 April