PL-kandidaat Waidoe brengt stem uit in Nickerie
25 May 2015, 09:00
foto
William Waidoe (V7/PL) heeft zijn stem uitgebracht in Nickerie.


De frisse wind van de vroege morgen streelt de oren van de jonge kandidaat. Het is een klaarlichte dag in het rijstdistrict Nickerie. Hij is ervan overtuigd dat hij een zetel waard is. Met de naam van de Almachtige begint hij zijn grote dag; Nickerie zal kiezen. William Waidoe (35), kandidaat V7/PL, de nummer twee op de lijst in het district Nickerie heeft zijn stem zojuist uitgebracht op stembureau nummer 415.

Aan Starnieuws zegt Waidoe dat hij vanaf het begin positief gestemd is. “Ik verwacht alleen maar goeds voor Suriname. De Nickerianen hebben geloof in mij. Niet alleen de Javanen, maar ook de rest. Ik ben niet etnisch.Het vertrouwen van de Nickerianen heb ik en dat heb ik te danken aan de gevoerde campagnes. Er is hoop en geloof”, duimt de PL’er.

De V7- kandidaat benadrukt dat hij alles op alles heeft gezet wat binnen zijn vermogen lag om de Nickerianen te overtuigen. De Almachtige bepaalt vandaag, zegt Waidoe.

Waidoe is procuratiehouder van de DSB- bank in Nickerie. Van huisuit is hij econoom. Hij wil zich inzetten voor het werkgelegenheidsvraagstuk, andere sociaal- maatschappelijke problemen in Wageningen, de rijstsector en nog andere zaken. Tenslotte zegt de kandidaat: To see the change we have to be the change .

Wanita Ramnath
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April