PL roept op tot standvastigheid op slotmassameeting
25 Apr 2015, 11:05
foto
De slotmassameeting van Pertjajah Luhur in Nickerie is goed bezocht.


Op de slotmassameeting van Pertjajah Luhur (PL) in Nickerie stonden alle sprekers stil bij de betekenis van 'loyaal en betrouwbaar' zijn. Er is dank uitgebracht aan Assembleelid Soetimin Marsidih voor zijn bijdrage de afgelopen periode. Hij keert niet meer terug. William Waidoe is de V7-kandidaat van de PL in Nickerie. "Jij hebt geen prijs, jij bent niet te koop. Dat is wat wij moeten hebben", zei Waidoe. Vanaf nu zal de PL geen eigen massameetings meer houden. Op 3 mei is de eerste V7-massameeting in Nickerie.

Waidoe vindt dat met de standvastigheid van Marsidih de partij in Nickerie haar plek verdient. PL-voorzitter Paul Somohardjo heeft vaker meegedeeld dat vanuit de NDP geprobeerd is volksvertegenwoordigers en ministers van de partij om te kopen. Dit mocht niet baten. Hij is trots op de standvastigheid van zijn toppers. Voor Somohardjo is het een gepasseerd station dat de ondervoorzitter van de partij Soewarto Moestadja PL de rug heeft toegekeerd.

Mike Noersalim is op plek nummer 14 in Paramaribo gekandideerd. Deze plaats had Moestadja willen hebben. De directe aanleiding uit de PL te stappen, is het niet kandideren van Moestadja. "Deze man was mijn guru" zei Noersalim. Hij vindt het jammer dat Moestadja eruit is gestapt en richting NDP gaat. Ook hij riep op om de partij loyaal te blijven.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April