PL wil afrekenen met corruptie en criminaliteit
03 Mar 2015, 02:45
foto
De PL-massameeting in Nickerie.


Pertjajah Luhur (PL) heeft afgelopen weekend haar eerste ressort massameeting gehouden in de westelijke polders in het district Nickerie. Partijvoorzitter Paul Somohardjo heeft het goed opgekomen publiek voorgehouden dat de PL wil afrekenen met corruptie, criminaliteit, intimidatie, sociaal- economische degradatie, verloedering en verpaupering. Ook betreurt de partij dat beloftes aan het volk niet nagekomen zijn.

Parlementariër Soetimin Marsidih zegt aan Starnieuws dat alle stoelen bezet waren. “Wij hadden meer dan 2000 stoelen gehuurd en alles was bezet. Daarnaast stonden veel mensen nog langs de grote vergadertent langs de Rambaran Mishre en Lurah Bogorweg. Somohardjo was zeer tevreden met de opkomst.

Diverse toppers kwamen aan het woord. De ex-ministers Raymond Sapoen (presidentskandidaat PL) en Soewarto Moestadja benadrukten de corruptie en de criminaliteit. Nitesh Jhakry, Reguillio Dors en Mohamed Hassan Sardha van de jongerenraad hebben ook hun zegje gedaan. Zij benadrukten de sociaal- economische degradatie, de verpaupering en de verloedering. Ook spraken de jongeren vol lof over de verjonging binnen de Pl.

Advertenties