KTPI/PDO ook in gesprek met ABOP
27 Feb 2015, 00:00
foto


De KTPI, onder leiding van Willy Soemita, en de Partij voor Democratie en Ontwikkeling (PDO), met Waldi Nain als voorzitter, onderhandelen met ABOP van Ronnie Brunswijk. Er is eerder ook gesproken met NDP-voorzitter Desi Bouterse en Errol Alibux. Starnieuws verneemt dat er nog geen definitieve besluiten zijn genomen.

Naast de KTPI/PDO is ABOP ook in gesprek met de assembleeleden Harish Monorath en Premdew Lachman van Nieuw Suriname. Indien ABOP met beide groepen zal samenwerken, zal er geschoven moeten worden. In Paramaribo gaat het om plek nummer twee. Monorath en de KTPI/PDO hebben hier belangstelling voor. In Nickerie gaat Lachman voor de eerste plaats. In Commewijne zal bij een samenwerking de eerste plek waarschijnlijk gaan naar KTPI/PDO. De achterban van beide groepen rekent ook op invulling van posities op regionaal niveau.

Het gesprek tussen KTPI/PDO en de NDP heeft niet geleid tot een concrete afspraak. Bouterse en Alibux hebben geen toezeggingen gedaan over het plaatsen van een kandidaat op de lijst van NDP.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April