Man in kritieke toestand na brute aanval met houwer
26 Feb 2015, 06:00
foto


R.N. die dinsdag op verschillende plekken is gekapt met een houwer door vier mannen, ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Politiewoordvoerder Humphrey Naarden bevestigt tegenover Starnieuws dat het slachtoffer er ernstig aan toe is. Hij was niet aanspreekbaar na de kappartij, die plaatsvond aan de Indira Gandhiweg. De politie heeft de criminelen achtervolgd. De auto werd achtergelaten in een project te Hanna's Lust. De mannen zijn het bos ingerend.

In de omgeving van Magenta heeft de politie een houwer gevonden. Vermoed wordt dat de criminelen deze uit de auto hebben gegooid tijdens de achtervolging. De politie van Lelydorp heeft intussen de zaak overgedragen aan de recherche van Regio Midden, die met het verdere onderzoek is belast.

De familie van het slachtoffer heeft aangifte gedaan bij de politie. Er is ook de naam van een ondernemer genoemd die criminelen zou hebben ingehuurd om R.N. uit te schakelen. Naarden merkt op dat deze zaak eerst grondig uitgezocht moet worden, voordat iemand als verdachte kan worden bestempeld. Er zijn nog niet veel details vrijgegeven over deze zaak. De houwer en het voertuig zijn in beslag genomen voor verder onderzoek.
Advertenties