Oplossen zwerversprobleem op prioriteitenlijst Miranda
28 Dec 2014, 13:30
foto
Jerry Miranda


Districtscommissaris (dc) Jerry Miranda van Paramaribo-Noordoost zal het komende jaar als eerste het zwerversprobleem in de binnenstad aanpakken. "Wij zullen hiervoor samenwerken met diverse instanties en hulp vanuit de samenleving. Er is een structurele oplossing nodig hiervoor", zegt Miranda in gesprek met Starnieuws.

Miranda merkt op dat het zwerversprobleem echt aangepakt moet worden. Hij heeft met president Desi Bouterse over de problemen in de binnenstad gesproken. "De president heeft alle ondersteuning toegezegd hiervoor", zegt Miranda. Bouterse heeft vaak opmerkingen gemaakt over zwervers die op hoeken van straten staan te bedelen.

"Het gaat om een complex probleem, waarbij alle medewerking van eenieder nodig is. Wij zullen een grote campagne op touw zetten om het project succesvol te doen verlopen. Er zal een inzamelingsactie gehouden worden waardoor iedereen een bijdrage kan doen", zegt Miranda. Het schoonhouden van de binnenstad is ook een van de prioriteiten. Ook percelen die verwaarloosd zijn, zullen worden aangepakt.
Advertenties