ABOP: Vrede, liefde en bevrijding, kernboodschap van kerst
25 Dec 2014, 14:00
foto


De Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) heeft ook in deze bezinningsvolle periode een kerstboodschap voor alle Surinamers. “Ere zij God in den hoge, en vrede op aarde bij mensen des welbehagen (Lucas 2:14)”, is wat de engelen zongen bij de geboorte van Jezus Christus duizenden jaren geleden zoals het in de Bijbel staat. Vandaag vieren christenen wereldwijd deze geboorte en ook wij van de ABOP staan stil bij deze belangrijke gebeurtenis in de geschiedenis. Jezus Christus kwam voor vrede op aarde en bevrijding van elke vorm van onderdrukking van de mensheid en dit zijn ook basisbeginselen waar de partij voor staat.
Laten wij op deze dag ons beijveren om in vrede te leven met alle mensen, liefde te tonen door te geven en te delen en alle mensen accepteren hoe verschillend ze ook mogen zijn.

De democratische principes: vrijheid, gelijkheid en rechtvaardigheid waar de ABOP voor staat, gaan hand in hand met een menswaardig bestaan.
Om deze rechten te kunnen beleven is het belangrijk dat er een evenwichtige spreiding is van welvaart en welzijn voor eenieder in Suriname. En dat is precies waar de ABOP zich onder meer voor beijvert. Door te werken aan een hechtere eenheid van onze natie kunnen deze levensdoelen gerealiseerd worden.
De ABOP is een nationale partij geworden waar niet alleen marrons maar ook Javanen, Hindostanen, Inheemsen, Chinezen en overige etniciteiten een thuis hebben gevonden.
Door kansen te bieden aan de kansarmen zijn wij ervan overtuigd dat de armoedecirkel doorbroken wordt en dat met de natuurlijke hulpbronnen, de wijsheid en kennis en door te investeren in de mens, gezorgd wordt voor de broodnodige ontwikkeling van land en volk.

Met gezamenlijke inspanning vanuit alle lagen van de samenleving zal het zeker lukken om Suriname in al zijn facetten tot ontwikkeling te brengen.
Deze ontwikkelingsrichting is door de ABOP al ingezet mede door het participeren in de regeringscoalitie waarbij verschillende ontwikkelingsdoelen zijn gerealiseerd.

De ABOP laat zich bij het ontwikkelen van hogere welvaarts- en welzijnsdoelen inspireren door het geloof in God. Hij zond zijn zoon om voor ons Het Licht op aarde te zijn en net als deze redder en bevrijder wil de zonnige partij ook verlichting brengen in alle uithoeken van het land.
Laten wij vooral tijdens deze kerstperiode ons gezamenlijk beijveren om verlichting te brengen voor onze medemens. Laat de boodschap van vrede, liefde en bevrijding ook tot u hart doordringen en creëer net als de ABOP kansen voor kansarmen in uw eigen omgeving.

Namens de voorzitter van de ABOP, het hoofdbestuur, en alle partijstructuren alsook sympathisanten en leden wensen wij u een vreugdevolle, vredelievende en liefdevolle kerst toe.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April