Para is dc Miranda dankbaar voor het verzette werk
29 Nov 2014, 01:00
foto
Dc Jerry Miranda brengt een toost uit op de goede samenwerking die hij heeft gehad met zijn team. (Foto: Marvin


Districtscommissaris (dc) Jerry Miranda heeft vrijdag afscheid genomen van Para. Hij heeft vanaf 19 januari 2011, ongeveer drie jaren en tien maanden de scepter gezwaaid in Para. Binnen deze periode heeft Miranda een aanzienlijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het district. Het betegelen van de meeste zandwegen, onderhoud en verfraaiing van de hoofd en ontsluitingswegen, ordening van de hoofdplaats Onverwacht, automatisering van de administratie en de aanschaf van zwaar materieel voor civiel technische werken, zijn enkele van de vele werken welke verricht zijn in de afgelopen periode.

Er zijn afspraken met de volksvertegenwoordigende structuren en overige leden van de districtsleiding om het werk voort te zetten in hetzelfde tempo, zoals dat gevoerd werd onder zijn leiding. Leden van het District Management Team en personeelsleden zijn verrast met het vertrek van Miranda en zullen hem missen.

Districtscommissaris Mohamad Kasto uit Paramaribo noordoost zal maandag welkom geheten worden door het district Para. Het proces-verbaal voor de formele overdracht van het district aan Kasto is vrijdag getekend op het ministerie van Regionale Ontwikkeling. In opdracht van de president zijn de dc's van standplaats verwisseld.

Marvin Moesan
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April