Boma Star kon niet stunten tegen Transie
24 Nov 2014, 05:00

Boma Star, hekkensluiter bij de hoofdklasse competitie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) zoekt nog steeds naar de volle 3 competitiepunten. Ook zaterdag bij de uitwedstrijd tegen Transvaal in het André Kamperveenstadion had de club niet alle kaarten in handen om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Overigens een wedstrijd waarvan de winst beide kanten op kon, is na 90 minuten spelen 1-1 gelijk geëindigd. Een stand die reeds bij de rust was bereikt.

Transvaal kreeg net als Boma Star verschillende kansen om de wedstrijd in winst om te zetten. Het samenspel in de voorhoede van Transvaal ontbrak. Ook had Ricardo Faerber van Transvaal niet zijn beste dag. De koelbloedigheid was zoek. Het was Boma Star die een voorsprong nam in deze ontmoeting.
Een zuivere kopbal van Jelany Djemesie na een snelle spelhervatting, bracht de stand op 1-0. Transvaal gaf het niet op en zocht naarstig naar de gelijkmaker. Het lukte drie minuten voor rust aan spelbepaler Sorencio Juliaans om de gelijkmaker in te trappen. De bal kwam via de linkerflank en belandde bij Juliaans die geen fout maakte.

Transvaal kwam in de tweede helft beter opzetten. Maar slordigheid en onsamenhangend spel in de aanval, bleven het team parten spelen. In de laatste minuten van de wedstrijd nam Boma Star de leiding over. De doelman van Transvaal, Antonie Kemper, gaf nog een cadeau aan Boma Star. Hij wilde uittrappen maar verloor de bal aan een aanvaller van de tegenpartij. Deze kans werd teruggelegd en vervolgens hoog over het doel getrapt. De stunt van Boma Star om eindelijk de eerste winstpartij te boeken, is mislukt waardoor de eindstand 1-1 bleef.