NDP-jongeren blij met bezoek en geste Chinese ambassadeur
24 Nov 2014, 03:00
foto
De delegatie van de Chinese ambassade op bezoek bij NDP-jongeren. Rechts coördinator Winston Lackin en naast hem ambassadeur Yang Zigang. (Foto: NDP-Jongeren)


De NDP-jongeren zijn ingenomen met het bezoek van een delegatie onder leiding van de Chinese ambassadeur Yang Zigang. De warme band tussen de NDP en de Chinese Communistische Partij werd tijdens het bezoek benadrukt. Ook de goede relatie met China kwam aan de orde. Tijdens het bezoek aan de jongeren was ook minister Winston Lackin aanwezig, die de coördinator is van de jongeren.


De ambassadeur gaf de jongeren mee hoe belangrijk scholing en training voor hen is. Vandaar dat de ambassade heeft besloten om enkele elektronische goederen zoals laptop, beamer, printer enz. te doneren aan de jongeren. Hiermee is de eerste stap gemaakt om de uitwisseling tussen beide partijen te intensiveren. Lackin nam in bijzijn van de jongeren de geste in ontvangst en bedankte de ambassadeur hiervoor. Hij gaf aan dat de partij de jongeren altijd erbij betrekt en hen de gelegenheid geeft door scholing en educatie ook een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de partij. Deze donatie zal dit doel stimuleren.

De secretaris van de jongeren, Caroline Heilbron, is verheugd over dit bezoek en de elektronische goederen die China heeft geschonken. Zij gaf aan dat de NDP jongeren heel goed gebruik zullen maken van de ontvangen apparatuur, vooral bij de politieke activiteiten van de jonge NDP'ers.
Advertenties

Tuesday 19 March
Monday 18 March
Sunday 17 March