Surinaamse onderneemster introduceert ‘I AM- brand’
23 Nov 2014, 20:00
foto
Bienvenida Monsanto vertelt over de introductie van haar ‘I AM-brand” in Suriname. (Foto: Ranu Abhelakh)


Vooruitlopend op de officiële introductie, heeft de Surinaamse onderneemster Bienvenida Monsanto haar ‘I AM-brand’ enkele weken al in omloop gebracht. “I AM, ik ben, zijn de twee krachtigste woorden in het universum. Alles wat je hierachter aanvult, creëer je voor jezelf”.

Onder de naam I AM Clothing by Belmonths, is de onderneemster gestart met tientallen positieve affirmaties als ‘I AM Awesome, I AM Healthy, I AM Grateful’. Met deze teksten kun je alle positieve gedachten voor jezelf aantrekken. “Ik geloof en heb het ook zelf ervaren, dat alles wat je zegt, denkt en hoopt eens uitkomt.”

De woorden ‘I AM’ heeft zij intussen laten registreren bij het Bureau Intellectuele Eigendommen en de Kamer van Koophandel en Fabrieken. Naast T-shirts, zet zij haar I AM-brand op verschillende producten als mokken, petten, paraplu’s en autostickers. Via facebook en deelname aan kleine beurzen, zoals van het weekend de Pasar Kangen te Sana Budaya, tast Monsanto de markt af. Het publiek reageert heel enthousiast en bestelt ook T-shirts met eigen positieve affirmaties, geeft ze aan. “Laatst kocht een vader een ‘I AM Peaceful’ T-shirt voor zijn dochter, omdat hij dat graag voor haar wenste. Op die manier triggert hij dat rustgevende gevoel ook in haar op.”

Monsanto heeft bewust gekozen om de teksten in het Engels te houden. “Het is een wereldtaal en ik denk globaal voor mijn markt.” Aan de vooravond van Suriname’s 39ste Srefidensi, draagt de onderneemster zelf haar groene T-shirt met ‘I AM Independent’. “Ja, ik ben zelfstandig, ik ben onafhankelijk en heb als jonge vrouw mijn eigen business.” Zij vindt dat Surinamers in het algemeen veel klagen en negatieve gedachten uitstralen, “er is nu meer dan ooit gewoon meer positieve gedachte nodig in Suriname”. Wereldwijd houden organisaties en individuen hele programma’s over de I AM-gedachte, een manier om het zelfbeeld en de eigen waarde te verbeteren.
Advertenties

Tuesday 19 March
Monday 18 March
Sunday 17 March
Saturday 16 March