ATM organiseert expositie over milieubescherming
24 Nov 2014, 20:00
foto


Het Directoraat Milieu van het ministerie van Arbeid, Technologische ontwikkeling en Milieu (ATM), organiseert in de Hal aan de Grote Combeweg de milieu-expositie ‘Van wegwerp tot product’. Verschillende organisaties uit de private en publieke sector, zullen ondernemers, creatieve talenten en iedereen die belangstelling daarvoor heeft, bekendmaken met manieren waarop het milieu beschermd kan worden, zegt de voorlichting van ATM.

Wegwerpmateriaal is door de deelnemers op een creatieve wijze tot nuttige en interessante producten vervaardigd. Ook bedrijven die doen aan het recyclen van petflessen, karton, papier, glas en toner cartridges, zullen hun diensten tonen aan het publiek.

Naast het directoraat doen mee aan de expositie: Regina Chin met haar bedrijf Meshagu; Debora Linga met haar Atelier Folo; het Small Grants Programme (SGP); Leon ‘Bongo Charlie’ Lemmer, percussionist en instrumentenmaker; Suriname Cartridge Depot N.V.; Recycling Company Suriname N.V. (ReComSur); Amazone Recycling Company N.V. (AMRECO) en Stichting Matoekoe.

Activiteit: Expositie Van wegwerp tot product. Plaats: de Hal, Grote Combeweg. Datum: 27 en 28 november. Tijd: 10.00u-16.00uur
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April