Politie organiseert sociale activiteiten
03 Nov 2014, 16:30
foto
De deelnemers aan de trim- en wandelloop. (Foto: KPS)


Dag voor gepensioneerde
De ‘Dag der gepensioneerden’, die jaarlijks door de afdeling Personeelszorg van het Korps Politie Suriname wordt georganiseerd, is dit jaar gehouden te Kraka. Het politie ontspanningsoord was zaterdag extra druk door de vele bezoekers. De gepensioneerden zijn verwelkomd en toegesproken door de plaatsvervangende korpschef commissaris, Agnes Daniels. Daniels sprak haar waardering uit voor de oud werknemers die de weg hebben geplaveid voor de actief dienende leden van de politieorganisatie.

De gepensioneerden zijn verwend met eten en drinken en muziek van de politiecombo. Verder hebben de gasten zich kunnen vermaken met gezelschapsspelen zoals domino, troefcall en bingo. Het korps mag terugzien op een geslaagde activiteit, zegt de Public Relations van de politie.

Trim- en wandelloop in Para
Zaterdag was er ook een trim- en wandeloop in Para, georganiseerd door de afdeling jeugdzaken van het Korps Politie Suriname. Deze sportactiviteit had als thema: ‘Wiki, kibri dengpikin gi ogri, wiki !!’ Deze wandel- en trimloop is door politie Jeugdzaken georganiseerd om aandacht te vragen voor het tegengaan van seksueel misbruik van kinderen en jeugdigen in Suriname.
Advertenties

Wednesday 01 May
Tuesday 30 April
Monday 29 April