Verharde wegen?
17 Oct 2014, 12:00
foto


Nog maar net m'n ogen open en nieuwsgierig naar het lokale nieuws, belandde ik op de door mij zeer gewaardeerde site van Starnieuws.

Onmiddellijk viel mijn oog op de lofzang van het BIC van Para over het feit dat bijna alle zandwegen nu verhard zouden zijn, waaronder de Maurits Pletweg.
Nu heb ik het genoegen om aan de Maurits Pletweg te wonen en ben, overdonderd door dit geweldige nieuws, hals over kop naar de weg gerend, maar helaas, de eerste steen moet daar nog worden gelegd.

Als binnenkort de regentijd begint, mag je de hemel dankbaar zijn dat je op eigen kracht met je auto van- en naar huis kunt komen. Over het ophalen van de diverse trenzen kunnen we het beter helemaal niet hebben, aangezien je de indruk krijgt dat dit naar willekeur gebeurt door een operator die z’n vak niet verstaat.

Het is volstrekt niet mijn bedoeling om het prijzenswaardige initiatief om wegen te verharden en trenzen op te halen de grond in te boren, maar het is wel prettig om onjuiste “op de borstkopperij” achterwege te laten.


Ietje Bos
Advertenties