Commissariaat Para blaast concert Bryan Bijlhout af
24 Jul 2014, 13:00
foto


Het commissariaat van Para heeft het 'Mi Rutu Concert' van Bryan Bijlhout afgeblazen dat vrijdag gehouden zou worden. Als reden wordt opgegeven dat van de zijde van de stichting Winner 101 Bryan B de gemaakte afspraken niet zijn nagekomen. De gevolmachtigde van stichting Winner 101, Ro Waarde, heeft de toezegging van logistiek materiaal niet kunnen waarmaken, deelt het Burger Informatie Centrum Para mee.

De senioren van het district Para zijn enorm teleurgesteld. Zij zouden de eregasten van Bryan B. zijn bij het concert en hadden zich daarop reeds voorbereid. Overige sponsoren en het Paraanse comité dat speciaal voor de organisatie van dit concert werd ingesteld, voelen zich in de steek gelaten.

Bryan Bijlhout zou ter ere van zijn 46ste jaardag op 25 juli, een gratis concert aan de Paraanse gemeenschap aanbieden. Met het 'Mi Rutu Concert' wilde Bryan B. erkenning geven aan zijn roots die in het district Para liggen. Het commissariaat van Para had ook alle voorbereidingen getroffen voor de huldiging van Bryan Bijlhout door districtscommissaris Jerry Miranda. Verschillende pogingen vanuit het commissariaat om de show toch voortgang te geven zijn mislukt. De leiding van het district doet het voorstel aan Bryan Bijlhout om het goed te maken met de gemeenschap van Para bij zijn eerstvolgende jaardag.
Advertenties