VHP-leiding praat verder met Soerdjan en Mahawatkhan
23 Jul 2014, 01:50
foto


Het hoofdbestuurslid tevens parlementariër Lekhram Soerdjan en VHP'er Leakat Mahawatkhan hebben hun wensen en grieven kenbaar gemaakt aan de leiding van de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP). Afgesproken is dat er binnenkort een bestuursteam naar het rijstdistrict vertrekt ter bespreking van de knelpunten en andere issues.


Soerdjan en Mahawatkhan hebben hun ontevredenheid over de VHP-Nickerie duidelijk kenbaar gemaakt in de media. "Deze kwestie is eerst in het dagelijks bestuur van de partij besproken en daarna in het hoofdbestuur, die de leiding heeft over de partij. Het hoofdbestuur heeft kennis genomen van hun wensen en grieven", deelt de VHP Mediacommissie mee.

Het tweetal heeft kenbaar gemaakt dat diverse partijstructuren en personen niet optimaal functioneren in het district Nickerie. VHP voorzitter Chan Santokhi benadrukte tijdens het gesprek nogmaals de eenheidsgedachte en de kracht van samenwerking. Voorts refereerde hij naar de vele bezoeken en hearings en afspraken die de afgelopen maanden zijn gemaakt met verschillende partijprominenten en andere personen.
De VHP leiding heeft in het gesprek er op gewezen dat er veel is geïnvesteerd in het rijstdistrict in de vorm van kadertrainingen. Ook de beleidsuitgangspunten van de partij, kernen en diverse organen zijn uiteengezet.
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April