Twee personen in afzonderlijke gevallen dood neergevallen
18 Apr 2014, 16:00
foto


Een man en een vrouw zijn in twee afzonderlijke gevallen gisteren in de binnenstad van Paramaribo dood neergevallen. Omstreeks 12.12 uur kreeg de politie meldkamer de informatie dat een man voor een winkel aan de Heiligenweg plotseling neerviel. De politie van het bureau centrum ging ter plaatse voor een onderzoek en schakelde de ambulance in.

Het ambulancepersoneel constateerde dat de man, Arnold Sweedo (61) geen teken van leven vertoonde. Een ingeschakelde arts stelde vast dat de man overleden was. Het ontzielde lichaam is door de politie in beslag genomen, na afstemming met het Openbaar Ministerie.

Omstreeks 12.38 uur kreeg de politie meldkamer weer een melding binnen dat een vrouw neerviel in een winkel aan de Van ’t Hogerhuysstraat. De politie van het bureau Nieuwe Haven schakelde de ambulance en vervolgens een arts in toen bleek dat de vrouw niet meer ademde. De arts stelde de dood vast. Het gaat om Ilsemarie Koswal (49). Uit onderzoek is gebleken dat zij de winkel binnenliep en om water vroeg waarna zij vervolgens in elkaar zakte. Haar ontzield lichaam is eveneens in beslag genomen voor autopsie.
Advertenties

Friday 26 April
Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April