Henk Ramnandanlal volgt Bouterse op in DNA
20 Jul 2010, 09:50
foto


Henk Ramnandanlal, ondervoorzitter van de PALU (Mega Combinatie), volgt Desi Bouterse op in De Nationale Assemblee. Nu Bouterse is gekozen tot president is Ramnandanlal de eerstvolgende persoon op de lijst van de Mega Combinatie die in aanmerking komt voor het invullen van de zetel. Samen met Anton Paal heeft de PALU nu twee personen in het parlement. Ramnandanal zegt klaar te zijn om in het parlement zitting te nemen.

Ramnandanlal, die landbouwkundig ingenieur is en ook communicatiespecialist, zegt dat hij zich "op deze twee gebieden gaat bezig houden. Op het gebied van de landbouw zullen er veel veranderingen moeten komen en daar wil ik een bijdrage aan leveren." Het proces om Ramnandanlal in het parlement te krijgen zal snel worden ingezet door de Mega Combinatie.

Ramnandanlal zegt dat de verkiezing van Bouterse tot president en Robert Ameerali tot vicepresident het lang verwachte resultaat is van het harde werken binnen de Mega Combinatie. “Nu is het overduidelijk geworden dat de Mega Combinatie de verkiezingen heeft gewonnen”, zegt Ramnandanlal. Ook hij vindt net als Bouterse dat het tijd is dat de gelederen worden gesloten. “De verkiezingen zijn nu definitief achter de rug, nu moeten we gaan samenwerken.”

Thursday 23 May
Wednesday 22 May
Tuesday 21 May