Takdier Boys herstelt zich na nederlaag
02 Nov 2013, 01:00

Nieuwkomer in de SVB Digicel Hoofdklasse competitie Takdier Boys heeft zich goed hersteld van de nederlaag afgelopen dinsdag tegen Excelsior. Takdierboys won vrijdagavond na een ruststand van 1-0 met 2-0 van SNL in het André Kamperveenstadion.

Via goed combinatiespel creëerde de ploeg van Takdier Boys keer op keer goede scoringskansen die niet werden benut. Toch zou Takdier Boys via zijn goaltjesdief Melvin Valies de rust ingaan met een 1-0 voorsprong. Ook in de tweede helft bleef
de ploeg van Takdier Boys het spel domineren. SNL stelde teleur in tegenstelling tot de eerste wedstrijd die de club met 3-1 van Transvaal had gewonnen.

Het was dezelfde speler Valies, die het tweede doelpunt van Takdier Boys ook op zijn naam schreef. Na dit doelpunt kreeg de ploeg van SNL meer kansen om te scoren die niet werden benut.
Zaterdagmiddag wordt de SVB Digicel Hoofdklasse voortgezet met de wedstrijd Inter Moengo Tapoe tegen Robinhood in het Robinhood stadion. In Moengo ontmoeten SV Notch en Leo Victor elkaar. Te Meerzorg spelen Excelsior en Boskamp.