Transvaal zet achterstand om in overwinning
31 Oct 2013, 01:00

Transvaal heeft woensdagavond met 2-1 gewonnen van WBC in de SVB Digicel Hoofdklasse competitie in het André Kamperveenstadion. De ruststand bij deze ontmoeting was 1-0 voor WBC. De ploeg van Transvaal domineerde de wedstrijd in de eerste helft maar kwam niet tot scoren.

In de tweede helft speelde Transvaal een betere wedstrijd. Toch zouden de supporters van Transvaal even moeten wachten op het eerste doelpunt. Nadat een speler van Transvaal werd neergelegd in het strafschopgebied, was het Dimitrie Apai die de penalty verzilverde en Transvaal op 1-1 bracht.

Met nog minder dan 1 minuut spelen, scoorde een speler van WBC in eigen doel. Transvaal wint daardoor deze wedstrijd met 2-1.
Dinsdagavond speelde Takdierboys tegen Excelsior. De ruststand was 2-1 en de eindstand 5-3.
De SVB Digicel hoofdklasse wordt vrijdag voortgezet in het André Kamperveenstadion met de wedstrijd tussen SNL en Takdier Boys.